Tokmanni, pääkonttorin sisustus

← Back to the Portfolio

Isolammintie 1, Mäntsälä

Tokmanni Oy:n uuden pääkonttorin sisustussuunnittelu

Tokmanni rakennutti logistiikkakeskuksen ja keskitti eri paikkakunnilla sijainneet aluekonttorinsa saman katon alle Mäntsälään. Toimistorakennus sijoittuu logistiikkahallin päätyyn. Hallin seinä rajaa korkean lasikatteisen ruokailusalin, jonka yläosista luonnonvaloa saadaan myös sisäpuolen toimistotiloille. Toimisto- ja neuvottelutilojen lisäksi rakennukseen suunniteltiin myös Tokmannin työuraohjelmaa varten koulutus- ja majoitustilat sekä yhtiön edustustilat saunaosastoineen. Koko logistiikkakeskuksen laajuus oli n. 80 000 m2, josta toimistotilan osuus oli n. 5 000 m2.

  • Date: 2008
  • Client: Tokmanni Oy
  • Filed under: working
04_tokmanni 166230
01_tokmanni 166221
02_tokmanni 166240
03_166218
05_tokmanni 166243
06_tokmanni 166228
07_166227
08_166235
09_tokmanni 166247