Vuohensalo, Vapaa-ajanasunto

← Back to the Portfolio

Vapaa-ajanasunnon arkkitehti-, sisustus ja kalustesuunnittelu

Rakennus sijoitettiin jyrkän mäntyä kasvavan pohjoisrinnetontin yläosaan, vaikeakulkuiseen kohtaan tonttia, siten että rakennuksen ylä- ja alapuolelle jääneet tasaiset tontinosat liittyivät rakennukseen sulavasti terassien ja portaiden avulla. Rakennus avautuu järvimaiseman suuntaan koko tilan korkuisella ikkunaseinällä. Rakennuksen aputilat sijaitsevat pääsisäänkäynnin puolella, rinteen päällä. Aputilavyöhykkeen läpi kuljetaan alas korkeampaan tilaan oleskeluvyöhykkeelle. Aputilojen katonrajassa ilta-auringon puoleisen seinän yläosasta nauhaikkunoiden avulla tilaan otettu valo heijastuu tasaisesti rakennuksen kaikkiin tiloihin vaalean ja viiston sisäkattopinnan kautta. Kohteeseen suunniteltiin uniikkeja integroituja säilytyskalusteita. Rakennuksen kerrosala yhteensä n. 83 m2.

  • Date: 2006 - 2007
  • Client: Private
  • Filed under: residential
01 Ulkotila, terassi ja maisema
02 Sisätila, lasijulkisivu
03 Sisätila, makuusyvennys ja eteinen
04 Sisätila, keittiö ja ruokailutila
05 Sisätila, pituussuuntaan
06 Ulkotila,  saunan vilpola
Urakkakuvat Valvomo 29.01.2008 Model (1)
Lupakuvat Valvomo 20.10.2006 Model (1)
450274
450388